Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Çinisi, İspanya’da tanıtıldı

Her yıl İspanya Manises

Her yıl İspanya Manises kentinde düzenlenen ‘Manises Seramik Festivali’ne katılan Belediye Başkanı Alim Işık, Kütahya Çinisi tanıtımını İspanya’da yaptı.

Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü, İspanya’nın Manises kentinde geleneksel olarak düzenlenen “Manises Seramik Festivali” etkinliğine katıldı.

Alim Işık, Kütahya Çinisi tanıtımını yaptı.

İspanya’nın seramikleri ile ünlü şehri olan Manises’te her yıl Temmuz ayında dünya çapında sanatçılar ve zanaatkârlar ile kurum temsilcileri bir araya geliyor. Festival süresince dünyanın pek çok yaratıcı şehrinden Manises’e giden katılımcılar için etkinlikler, workshoplar ve yarışmalar yapılıyor.

2021 yılında pandemi sebebiyle çevrimiçi etkinliğine bu sene Belediye Başkanı Alim Işık, eşi Fatma Işık, Etüd Proje Müdürü ve UNESCO Focal Point Mehmet Zenci, Etüd Proje Müdürlüğü personeli Hazal Babur, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Fatih Aydın, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı Rıdvan Aşar ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Canan Güneş katılım sağladı. 14 Temmuz’da başlayan etkinlik, bugün sona erecek.

Kütahya Çinisi, İspanya’da tanıtıldı

Kütahya Çinisi, İspanya’da tanıtıldı

KAYNAK