Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu

Üsküdarlı Nasreddin Hoca Kütahya’da

Üsküdarlı Nasreddin Hoca Kütahya’da çocuklarla buluştu.

Müftü Hüseyin Demirtaş yaklaşık 700 çocuğun katıldığı etkinliğin velilerden tam not aldığını belirtti. Demirtaş, “Çok verimli ve güzel bir etkinlik oldu. Camilerimiz çocuklarımızın sesleriyle dolup taşmalı.” dedi.

Üsküdarlı Nasreddin Hoca Türkiye turu programının durağı Kütahya oldu. Bilal Habeşi Camiinde çocuklarla bir araya gelen Nasreddin Hoca, çocuklarla oyunlar oynadı, yarışmalarda çocuklara hediyeler verdi.

Yaklaşık 700 çocuğun katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlikle ilgili bilgiler veren İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Kütahya genelinde Kur’an kurslarına 25 bin öğrencinin katıldığını belirtti. Kurslarda eğitimin yanı sıra eğlencelerin de olduğunu anlatan Demirtaş, birçok farklı etkinliklerin de camilerde gerçekleştirildiğini aktardı.

Bu etkinlikler kapsamında Üsküdarlı Nasreddin Hoca’nın Kütahya’da çocuklarla buluştuğunu belirten Demirtaş, “Balon şişirme yarışması, halat çekme yarışması, bilmeceler, bulmacalar, yarışmalar, okumalar onları bilen çocuklarımıza hediyeler verme ve çuval yarışı gibi faaliyetler yapıldı. Çocuklar çok mutlu oldu. Efendim veliler çok mutlular. Hocam dediler çocuklar çok eğlendiler. Camiyi sevdiler. Cami ortamını sevdiler. Hocalarımızı sevdiler. Gerçekten gençlerimiz, çocuklarımız onlar bizim geleceğimiz. Değerlerimizi onlara bizim miras olarak bırakmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu

“GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU, ÇOCUKLARIMIZ ÇOK EĞLENDİ”

Üsküdarlı Nasreddin Hoca’nın Antalya’dan geldiğini bildiren Demirtaş, şöyle devam etti: “Diyanet İşleri Başkanlığımıza bu konuda çok teşekkür ediyorum. Bizleri de bu kapsam içerisinde aldı. Bilal-i Habeşi Camimiz o tarafta yeni yapılan bir camii. 700 civarında çocuğumuz katıldı. Güzel bir etkinlik oldu. Ben çok mutluluk duydum. Efendim ilimizden de ayrılacağımız günlere de tekabül etti. Otuz yedi aydır Kütahya’mızda hizmet ettik gerçekten. Bu anlamda ben çok değerli Kütahya halkına sevgilerimi, saygılarımı, muhabbetlerimi sunuyorum.”

Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu

Üsküdarlı Nasreddin Hoca çocuklarla buluştu

KAYNAK