Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Damcı proje alanlarını inceledi

Belediye Başkan Vekili Abdullah

Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir ile birlikte proje alanlarını ve çalışmaları inceledi.

Kütahya Belediyesi, devam eden projelerin hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir ile birlikte Hisar Yürüyüş Yolu proje alanlarını, 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşı proje alanları ile birlikte Çamlıbahçe proje alanında incelemelerde bulundu.

Her bir projenin Kütahya’nın uzun yıllardır hasretini çektiği projeler olduğu ifade eden Damcı, Hisar Yürüyüş Yolu projesi ile birlikte hem Kütahyalı vatandaşların hem de Kütahya’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin rahat bir şekilde Kütahya Kalesine ulaşma imkanı bulacaklarını, aynı zamanda yürüyüş yolunda yer alan seyir terasları ile birlikte Kütahya’yı izleme şansını elde edeceklerini belirtti.

“KÜTAHYA’NIN ECDAT YADİGARLARI YAŞATILACAK”

Damcı 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşı Projesi ile ecdat yadigarı Ulu Cami’nin yeniden gün yüzüne çıkacağını ifade etti. Yine Kütahya’nın önemli turizm merkezlerinden ve yine ecdat yadigarı eserlerin yer aldığı Çamlıbahçe Parkı’nın şehre ayrı bir değer kazandıracağını ifade etti.

Yapılan tüm çalışmaların Kütahya’ya hayırlı olmasını temenni eden Damcı ve berberinde Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir şantiye alanlarında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Damcı proje alanlarını inceledi

Damcı proje alanlarını inceledi

Damcı proje alanlarını inceledi

KAYNAK