Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadınlar Kütahya’yı gezdi

“Benim Güzel Kütahya’m” sloganıyla

“Benim Güzel Kütahya’m” sloganıyla 65 yaş ve üzeri kadın vatandaşlar, Kütahya’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini gezdi.

Kütahya Belediyesi, şehirde yaşayan 65 yaş ve üzeri kadın vatandaşlar için anlamlı bir organizasyona imza attı. “Benim Güzel Kütahya’m” sloganıyla geziye katılan vatandaşlar unutulmayacak bir gün yaşadı. Kütahya Belediyesi önünden hareket eden kadınların ilk durağı Ağaçköy Regülatör Restoran oldu.

Burada doğayla iç içe vakit geçiren 65 yaş ve üstü vatandaşlar, Yedigöller Rekreasyon Alanını ziyaret etti. Projeye hayran kalan vatandaşların Hisar’daki gezilerine eşlik eden Belediye Başkanı Alim Işık, gelen talep ve ihtiyaçları dinleyerek sohbet etti.

Işık ve eşi Fatma Işık’ın hediyelerini kabul eden misafirler, gezi için özel hazırlanan fotoğraf standında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

KADINLAR GEZİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Hisar’ın ardından Kütahya Belediyesi restorasyonunu yaparak şehre kazandırdığı ecdat yadigârı Cafer Paşa Dârülkurrâsı’na uğrayan kadınlar, Kur’an-ı Kerim okuma yeri olarak bilinen dârülkurrâda dualarını etti.

Misafirlerin son durağı ise Zafer Meydanı oldu. Geziye katılan vatandaşlar, gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyesi’nin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.