Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önsay: Ankara’da ilçelerimizin taleplerini konuştuk

Enerji ve Tabii Kaynaklar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar ile ilçe ve beldelere gelecek yatırımları konuştuklarını belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Şehrimiz için durmadan çalışmaya, hemşehrilerimizin refahı ve rahatı için her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.” dedi. 

AK Parti Kütahya heyeti Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Dr. Alparslan Bayraktar’ı ziyaret etti. Ziyarette Altıntaş, Aslanapa, Domaniç, Pazarlar ve Şaphane ilçeleri ile Tunçbilek, Eskigediz, Naşa, Çitgöl, Demirci beldelerine kazandırılacak yatırımlar konuşuldu. Doğalgaz hizmetinin getirilmesi talebinin iletildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Dr. Alparslan Bayraktar’ı Milletvekillerimiz İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, İl Genel Meclisi Başkanımız Muammer Özcura ve Kadın Kolları Başkanımız Esra Özbek Balcı ile birlikte makamında ziyaret ettik. Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıda Altıntaş, Aslanapa, Domaniç, Pazarlar, Şaphane ilçelerimiz ile Tunçbilek, Eskigediz, Naşa, Çitgöl, Demirci beldelerimize doğal gaz hizmetinin ulaştırılması hususunda beklentilerimizi ilettik.” ifadelerini kullandı. 

“TAVŞANLI VE EMET İÇİN TALEPLERİMİZİ İLETTİK”

Tavşanlı ve Zafer Organize Sanayi bölgeleri trafo aktarma merkezleri yapım işinin hızlandırılması konusunun da iletildiğini aktaran Önsay, GLİ bünyesinde çalıştırılmak üzere Tunçbilek beldesinde 167 kişilik personel istihdamı sağlanması talebini ilettiklerini kaydetti. Emet’e bor karbür kurulması ile ilgili sürecin de konuşulduğunu bildiren Önsay, şöyle devam etti: “İlçemize 5 bin ton üretim kapasitesine sahip bor karbür fabrikasının kurulması ile ilgili süreçleri Bakanımızla birlikte değerlendirdik.

“İL ÖZEL İDARESİ İÇİN İHTİYAÇLAR AKTARILDI”

İl Özel İdaresi için taleplerin de aktarıldığını ifade eden Önsay, “Ek olarak Kütahya İl Özel idaresi yol yapım çalışmalarında kullanılmak üzere 50/70 bitüm ihtiyaçlarımızın temini hususunda Bakanımıza taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza ilgisi ve kıymetli destekleri için teşekkür ederiz. Şehrimiz için durmadan çalışmaya, hemşehrilerimizin refahı ve rahatı için her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu. HABER MERKEZİ