Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Nafi Güral Lisesi 25. dönem mezunlarını verdi

Nafi Güral Fen Lisesi

Nafi Güral Fen Lisesi 25. dönem mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde konuşan Sema Güral Sürmeli, “Bu yıl 25. yılımız ve biz çok mutluyuz. Babamın hayallerini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Nafi Güral Fen Lisesi’nde 25. dönem mezuniyet heyecanı yaşandı. 73 öğrencinin kep fırlattığı törene KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral ve eşi Gülsüm Güral, Kütahya Porselen San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülden Güral, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan Gölpınar, davetliler, veliler katıldı.

“UMARIM ÜNİVERSİTE MEZUNİYET HABERLERİNİZİ DE ALIRIZ”

Törende konuşan Kütahya Porselen San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, çocuklarını bugünlere ulaştıran anne babalara teşekkür etti.

Nafi Güral Fen Lisesi’nin bu yıl 25. yılını kutladığını belirten Sürmeli, 73 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığını aktardı.

YKS’ye giren öğrencilere hayallerindeki üniversiteyi kazanma temennisinde bulunan Sürmeli, “Çünkü severek, isteyerek okuduğunuz bölümleri bitirdiğinizde ancak çok mutlu bir şekilde bir iş hayatınız olur. Umarım bizler de sizin o mezuniyetlerinizin de haberlerini alabiliriz. Size okulda teorik ve akademik bilgiler öğretildi bugüne kadar. Ancak o bilgilerin eğitimini aldıktan sonra yarın bir gün üniversite sonrası iş hayatına atıldığınızda işte o zaman Nafi Güral ideolojileri, fikirleri onun attığı temellerin ne kadar güçlü olduğunun altyapısını göreceksiniz. Eğer bu isminin arkasındaki beklentileri bilmezseniz, iş yaşantınız biraz geride kalır gibi geliyor bana.” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRETMENLERİMİZ VE AİLELERİMİZİN EMEKLERİ BÜYÜK” 

“Umut ediyorum ki çok güzel yarınların temelini atan öğrencileri yetiştirdiniz.” diyen Sürmeli, şöyle devam etti: “Sizler için anneler, babalar kadar sizlerin bu dört yıl boyunca vermiş olduğunuz emekler de şüphesiz çok kıymetli. O nedenle ben tüm ailem adına size teşekkürü bir borç biliyorum. Çünkü sizler olmasaydınız onları bu hevesleri bu istekleri yarım kalırdı, tamamlanamazdı. Umarım kardeşlerimizin bu hayat yolculuğunda sizlerin de katkısını unutmayacakları bir başlangıç olacaktır diye düşünüyorum. Adınızın önündeki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına layık olacak bireyler olarak ailelerinizin, hocalarınızın, şehrinizin, vatanınızın çıkarttığı bilim insanları, doktorlar, akademisyenler olarak hayatınızı sürdürürsünüz. Bu emeklerinizin karşılığını ileride hep böyle kalbinizin bir köşesinde iyi ki yapmışım şeklinde taşırsınız. Bunlar çok çok önemli.”