Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orman Bölgede hizmet içi eğitimler sona erdi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü üretim, standardizasyon ve iş güvenliği tatbikatları sona erdi. Tatbikatlarda iş ve işçi güvenliği, damga yönetmeliği gibi konular anlatıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünün Hizmet içi Eğitim Programı kapsamında düzenlediği üretim, standardizasyon ve iş güvenliği tatbikatları tamamlandı.

2023 yılı üretim hedeflerinin gerçekleştirilmesi, üretimde kalite ve verimliliğin artırılması amacı ile düzenlenen tatbikatta; uygulamalar yapıldı ve fikir alışverişinde bulunularak, merak edilenler yanıtlandı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 7 orman işletme müdürlüğünde düzenlenen tatbikatlara Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Bölge Müdür Yardımcısı Savaş Ünle, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı, orman işletme müdürleri, işletme müdür yardımcıları, orman yangınlarıyla mücadele şube müdürlüğü mühendisi, işletme şefleri, orman muhafaza memurları ve üretim işçileri katıldı.

Uygulamalı tatbikatlarda iş ve işçi güvenliği, damga yönetmeliği, üretim ve standardizasyon, dikili satış işlemleri konuları İşletme Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı ve Orman Mühendisi Azmet Başar Kavcin tarafından katılımcılara aktarıldı.