Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tavşanlı’da yaz kurslarına başvurular başladı

Kütahya Tavşanlı Halk Eğitimi

Kütahya Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi, Tavşanlı Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Tavşanlı Gençlik Merkezi iş birliği ile yapılacak olan Yaz Kurslarına başvurular başladı.

Yaz kursları ile ilgili yapılan açıklamada, “Tavşanlı Halk Eğitimi Merkezi, Tavşanlı Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Tavşanlı Gençlik Merkezi iş birliği ile yapılacak olan Yaz Kurslarına başvurular 30 Mayıs-16 Haziran tarihleri arasında alınacak olup kurslara katılmak isteyen 7-17 Yaş aralığında olanlar Atletizm, Basketbol, Voleybol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi, Taekwando, Jimnastik, Geleneksel Okçuluk, Modern Okçuluk, Yüzme, Kort Tenisi, Satranç, Sulu Boya, Pastel Boya, Karakalem, Bağlama, Türk Halk Oyunları, İngilizce, Etkili ve Hızlık Konuşma, Türk İşaret Dili. 8- 17 Yaş aralığında olanlar Dart, Yağlı Boya, Tiyatro. 9-17 Yaş aralığında olanlar Curling. 10-17 Yaş aralığında olanlar Model (Ata) Uçak Yapımı. 11-17 Yaş aralığında olanlar Ofis Programları kullanımı, Dinimi Öğreniyorum. 15-17 Yaş aralığında olanlar İlk Yardım kurslarına başvuru yapabilirler.

Başvurular için http://meb.ai/U2bow0n adresinden yapılabilir.

Kurslar 03 Temmuz tarihinde başlayacak ve 12 Ağustos tarihinde sona erecektir. Kurs günleri ve saatleri kurslar başlamadan önce yayınlanacaktır.” ifadeleri kullanıldı.