Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Güler, şampiyonlarla buluştu

Karate ve okçuluk sporunda

Karate ve okçuluk sporunda Türkiye ve dünya şampiyonluklarını Tavşanlı’ya getiren sporcuları ağırlayan Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Disiplinli ve özverili çalışmanın meyvesi olan bu başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.” dedi. 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Belediye Spor Kulübü’nün karate ve okçuluk dalında ulusal ve  uluslararası müsabakalarda şampiyon olan öğrenciler ile buluştu. Programa; 24-30 Nisan tarihlerinde Denizli’de düzenlenen Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası, 22-24 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakaları ve 26-28 Mayıs tarihlerindeki Montenegro (Karadağ) / Bar şehrinde düzenlenen 27. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’ndan madalyalar ile dönen öğrenciler katıldı.

“KULÜBÜMÜZ KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI”

Şampiyonlara altın hediye eden Başkan Mustafa Güler, kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atan Belediye Spor Kulübü antrenörlerine de teşekkür etti.

Güler, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve zamanlarını boş geçirmelerine mahal vermemek adına hayata geçirdiğimiz Belediye Spor Kulübü’müz kısa süre içerisinde elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. Kulüp bünyesindeki öğrencilerimiz katıldıkları her müsabakadan şampiyonluklarla dönüyor. Disiplinli ve özverili çalışmanın meyvesi olan bu başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Hedeflerinin ilçedeki tüm gençlere ulaşmak olduğunu vurgulayan Güler, “Tavşanlı Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Merkezimiz şu an gençlerimizin hizmetinde. Belediye bünyesinde oluşturduğumuz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde sanatsal, sportif ve sınavlara yönelik hayata geçirdiğimiz kurslara tüm gençlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ