Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya İŞKUR İl Müdürü Erdoğan Şahin: Fuar öğrencilerin kariyerleri için önemli

Bursa’da düzenlenen Gemlik EXPO

Bursa’da düzenlenen Gemlik EXPO 2023İstihdam-Kariyer Fuarına katılan Kütahya İŞKUR İl Müdürü Erdoğan Şahin, fuarın öğrenciler kariyer planlamaları ve hedeflerini belirlemeleri açısından önemli olduğunu belirtti.

Çok sayıda kişiyi çalışma hayatıyla buluşturan İŞKUR bu yıl da milyonlarca kişiyi işe

yerleştirmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda Türkiye’nin dört bir yanında istihdam fuarları gerçekleştirerek, işverenleri ve iş arayanları buluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin istihdam vizyonunda işbirliği sloganı ile Avrupa Birliği ve Türkiye

Cumhuriyeti’nin finansal desteğiyle IPA kapsamında yürütülen İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi için Teknik Destek Projesi kapsamında Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Gemlik Hizmet Merkezi 6-7 Haziran tarihleri arasında Gemlik Spor Salonunda İstihdam-Kariyer Fuarı düzenledi.

FUARA DAVET BURSA’DAN GELDİ

Düzenlenen fuara Bursa İŞKUR İl Müdürü F .Eren Türkmen’in davetiyle Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinden 15 kişilik öğrenci grubu katılım sağladı.

Gemlik EXPO Kariyer Fuarının amacı; nitelikli gençlere işgücü piyasası ile ilgili bilgiler aktarmak, çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi sağlamak, danışmanlık yapmak, staj, gönüllü çalışma, part-time çalışma ile mezuniyet sonrası istihdam imkânları hakkında bilgilendirmek, kariyer planlamalarını işgücü piyasasının özelliklerine ve isteklerine göre, doğru bilgiler ışığında yapmalarını sağlamak, firmaları ve İK politikalarını tanıma imkânı sağlamak olarak belirtildi.

Fuara katılan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erdoğan Şahin nazik davetleri için F. Eren Türkmen’e teşekkür ederek, düzenlenen bu fuarın öğrencilerin kariyer planlamaları ve hedeflerini belirlemeleri açısından faydalı olduğunu ifade etti.