Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Belediye Meclisi toplandı

Belediye Başkan Vekili Abdullah

Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı başkanlığında Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 6. Olağan toplantısında gündem maddeleri karara bağlandı.

Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 6. Olağan Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda; mücavir alan sınırları içerisinde hizmet vermekte olan 287 adet halk otobüsü için belediye tarafından verilen gelir desteği konusu, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından 2023 yılı içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanan Çocuk Eğlence Merkezi giriş ücreti tarifesinin belirlenmesi konusu karara bağlandı.

MAHALLELERLE İLGİLİ KONULAR GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda ayrıca Maltepe Parkı Doğal Sit Alanı-Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanına yönelik olarak hazırlanan koruma amaçlı imar planı konusu da karara bağlandı.

Belediye Meclisinin kararıyla Araştırma Geliştirme ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen ve şehirde isimsiz bulunan cadde ve sokaklara isim verilmesi ilgili karar alındı.

Öte yandan Çamlıca bölgesi ilave imar planlarının batı kesiminde yer alan Kocahasan Deresine yönelik DSİ görüşünde belirtilen koruma bandının (yapı yasaklı alanlar) uygulanması konuları görüşülerek karara bağlandı.