Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekipler 263 ihbara müdahale etti

Kütahya’yı etkisi altına alan

Kütahya’yı etkisi altına alan kuvvetli yağışlar sonrası Kütahya Belediyesi ekipleri şu ana kadar 263 ihbara müdahale etti.

Kütahya Belediyesi ekipleri son günlerde etkisini hissettiren gök gürültülü yağışlar sonrası gelen ihbarlara müdahale ediyor. Ekipler kontrol amaçlı faaliyetlerini sürdüren ekipler şu ana kadar 263 ihbara cevap verdi.

Belediyeden yürütülen çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada “31 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında şehrimizdeki yoğun yağışlar sonrası meydana gelen olumsuzluklara karşı Kütahya Belediyesi ekiplerimiz teyakkuz halinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, 263 ihbara aciliyet sırasına göre planlama yaparak müdahalede bulundu. Ev, iş yeri, depo ve bodrum katlardaki su tahliyeleri, evde, iş yerinde ve yolda mahsur kalan vatandaşlarımızın kurtarılması ile yıldırım düşmesinden kaynaklı yangınlar ve zarar gören hayvanların kurtarılması gibi olaylara gerekli müdahaleler gerçekleştirildi. Kontrol amaçlı faaliyetlerini sürdüren ekiplerimiz, hemşehrilerimizden gelen ihbarları aciliyet sırasına göre planlayarak gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam ediyor.” denildi.