Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

‘Kurtarılmış Ayasofya’ resim ve

‘Kurtarılmış Ayasofya’ resim ve ‘Adnan Menderes’in Demokrasi Mücadelesi’ konulu kompozisyon yarışmaların kazananları ödüllendirildi.

Eğitim Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube tarafından düzenlenen ‘Kurtarılmış Ayasofya’ resim yarışması ile ‘Adnan Menderes’in Demokrasi Mücadelesi’  konulu kompozisyon yarışmalarının sergi ve ödül törenini düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Sayar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal, Diyanet Sen İl Başkanı Ülfet Balon, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, eğitim yöneticileri, eğitim çalışanları katıldı.

“AYASOFYA FETHİN SEMBOLÜDÜR”

Program Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Köse’nin açılış konuşmasıyla başladı. Ayasofya’nın fethin sembolü olduğunu belirten Köse, “Fatih’in yadigârı. Gençlik yıllarımızın hayali, davamızın sembolü. Şuurumuzun ve duruşumuzun en kuvvetli sütunlarından biri. Öyle bir rüya ki gerçeğe yakın. Onu gerçekleştirmek en büyük aşkın. Fikir dünyamızın mimarlarından Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi, “Gençler! Bugün mü yarın mı bilemem. Fakat Ayasofya açılacak. Türk’ün bu vatanda kalıp kalmayacağından şüphesi olanlar Ayasofya’nın da açılıp açılmayacağından şüphe edebilir. Ayasofya açılacak. Hem de öylesine açılacak ki, kaybedilen bütün manalar zincire vurulmuş, kan revan içinde masumlar gibi ağlaya ağlaya üstünü başını yırta yırta onun açılan kapılarından dışarıya vuracak demiştir.” diye konuştu.