Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

121 şahıs ve 65 araç kontrol edildi

Kütahya’da polis ekipleri ve

Kütahya’da polis ekipleri ve çarşı mahalle bekçileri uygulama ve denetimlerini sürdürüyor. 5 farklı noktada yapılan çalışmada 121 şahsın GBT kontrolü gerçekleştirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü ile çarşı mahalle bekçileri şüpheli araç ve şahıs denetimlerine devam ediyor. Ekipler iki gün yürüttükleri çalışmalarda Bahçelievler Mahallesi, istiklal Mahallesi, Meydan Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi ve Evliya Çelebi Mahallelerinde olmak üzere 5 farklı noktada denetim gerçekleştirdi. 

“ARANAN 1 ŞAHIS YAKALANDI, YOKLAMA KAÇAKLARINA TEBLİGAT YAPILDI”

Şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan uygulamada 121 şahıs, 56 aracın GBT  kontrolü ve denetimi yapıldı. 14 ticari taksi kontrol edilirken, 9 motosikletin sorgusu yapıldı. Aranan bir şahıs yakalanırken 1 adet kesici alet ele geçirildi. 1 şahsa idari işlem gerçekleştirilirken yoklama kaçağı 2 şahsa tebligat yapıldı. Öte yanda denetimlerde 1 şahsın üzerinden 1.38 gr. Bonzai narkotik madde ve  1 adet PAYP ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre yapılan uygulama kapsamında başkaca bir suç ve suç unsuruna rastlanılmazken denetim ile kontrollerin devam edecek. HABER MERKEZİ