Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Kütahyaspor’da Has istifa etti

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Bekir Ozan Has, görevini bıraktığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Has, “Benden yana herkese hakkım helal olsun sizler de hakkınızı helal edin.” dedi.

Belediye Kütahyaspor’da Teknik Direktör Bekir Ozan Has görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Mavi Şimşekler’in 3. Lig Play-Off 1. Tur maçında sahasında mağlup olması ve 2. Lig hayallerini başka bahara bırakmasının ardından Teknik Direktör Bekir Ozan Has, sosyal medya hesabından teşekkür ederek görevinden ayrıldığını açıkladı.

Has yaptığı paylaşımda, “Geçen sezondan itibaren bulunduğum Belediye Kütahyaspor kulübünde bu sezon 15. hafta itibariyle bana layık görülen teknik adamlık görevinde bulunmaktan her zaman onur duydum. Öncelikle bana bu görevi layık gören inanan, güvenen sayın Belediye Başkanımız Alim Işık, Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, belediye başkan yardımcılarımız, yöneciticilerimiz ve siz her zaman destekleyen 12. adamlar bana inanan herkese bir kez daha teşekkür ederim. Futbolcu arkadaşlarıma, ekibime güvenerek çıktığımız bu yolda oynadığımız her maçın tek bir hedefi vardı 90 dakikanın sonunda sahadan galip ayrılmaktı. En büyük hedefimiz ise Belediye Kütahyaspor’u 2. Lig’e yükseltmekti. Ama maalesef play off maçında bu uzun heyecanlı şampiyonluk hedefini kaybettik. Benden yana herkese hakkım helal olsun sizler de hakkınızı helal edin.” ifadelerine yer verdi.