Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Belediye Başkanı Işık: “Takımımıza destek olmaya devam etmeliyiz”

Belediye Kütahyaspor’a şehre yaşattığı

Belediye Kütahyaspor’a şehre yaşattığı heyecan için teşekkür eden Belediye Başkanı Alim Işık, “Şehrimizin marka değerlerinden birisi olduğuna inandığımız Belediye Kütahyaspor’umuza elimizden geldiğince destek olmaya devam etmeliyiz.” dedi.

Belediye Başkanı Alim Işık, Belediye Kütahyaspor’un 2. Lig hayallerine veda etmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Belediye Kütahyaspor oyuncu ve yönetimine şehre yaşattığı heyecan, tecrübe için teşekkür eden Başkan Işık, yaşanan bu duyguların önemli bir kazanım olduğunu söyledi. “Olanda hayır vardır” diyen Başkan Işık, “Bu inançla geleceğe bakmamız ve şehrimizin marka değerlerinden birisi olduğuna inandığımız Belediye Kütahyaspor’umuza elimizden geldiğince destek olmaya devam etmeliyiz. 1966 yılından bu yana acı ve tatlı birçok yılı geride bırakan şehrimizin takımımıza sahip çıkması her şeyin önündedir.” ifadelerini kullandı. 

“EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Belediye Kütahyaspor’un ilk yılında profesyonel lige çıktığını hatırlatan Başkan Işık, şöyle devam etti: “Son dört yılda mücadelemizin ilk yılında profesyonel lige çıkıp son üç yılda da hep şampiyonluk iddiasıyla ter döken tüm sporcularımıza, emek veren tüm teknik heyet üyelerimize ve hocalarımıza, kendi ailelerine ayıracakları zamanı şehrimizin takımı için harcayan fedakar kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerimize, takımımızı her zaman destekleyerek yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza ve değerli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”