Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dumlupınar İlçe Müftülüğü engelli bireyleri evlerinde ziyaret etti

Dumlupınar İlçe Müftülüğü engelli

Dumlupınar İlçe Müftülüğü engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında engelli vatandaşlara manevi destek hizmeti sunmak ve rehberlik etmek amacıyla merkez ve köylerde ev ziyaretleri düzenledi.

Engelliler Haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü organizesinde kendisi ya da engelli yakını olan 20 aile ziyaret edildi.

Ziyaretlere katılan İlçe Müftüsü M. Emin Olgun; “Yüce Allah, insanları servetleri, ırkları, renkleri, cinsiyetleri, dilleri, nesepleri, fizik yapıları, engelli veya sağlıklı oluşlarına bakmaz. İman, yararlı amel, güzel ahlâk, Yaratan’a ibadet ve yaratılanlar için yararlı çalışmalar sahibi olup olmamaları açısından değerlendirir.’’ diye konuştu.

Ziyarete; Dumlupınar İlçe Müftüsü M. Emin Olgun, İlçe Vaizi Mesut Ihlamur, Engelli Koordinatörü Celil Doğan ve kıymetli hocalar katıldılar.

Dumlupınar ilçe müftülüğü, “Allah, engelli kardeşlerimizin engellerini cennet için vesile kılsın. Engelleri sebebiyle hem kendilerinin hemde yakınlarının yaşadıkları zorluk ve güçlükleri hafifletsin. Sabırlarını ve şükürlerini arttırsın.” ifadeleri kullanıldı.