Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erbaş: “Milletimize Teşekkürümüzü İletiyoruz”

14 Mayıs seçimleri sonrası

14 Mayıs seçimleri sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdüren MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Seçimlerde destek veren herkese minnettarlığımızı sunarak 28 Mayıs seçimi için destek istiyoruz.” dedi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, 14 Mayıs seçimleri sonrası teşekkür ziyaret ve buluşmalarına devam ediyor. Erbaş ilk olarak seçimlerin kahramanları dediği Kütahyalı kadınlarla buluştu. Erbaş, kadınlarla buluşma ile ilgili yaptığı paylaşımda “14 Mayıs Seçimlerinin kahramanları Kütahyalı kadınlarımız oldu. Seçimlerin sultanları kadınlarımız ile kahvaltıda buluşarak, seçim döneminde yapmış oldukları yoğun çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi ilettik.” ifadelerini kullandı.

“TAVŞANLI’DA MUHTAR, ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTUK”

Teşekkür ziyaretlerinde Tavşanlı’da da vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak muhtarlarla istişarelerde bulunduklarını aktaran Erbaş, toplantının verimli geçtiğini belirterek muhtarlara teşekkür etti. Tunçbilek Belediyesi’ni de ziyaret ettiklerini anlatan Erbaş, “Ziyaretin ardından demokrasinin temel taşları muhtarlarımız ile bir araya geldik. Tavşanlı ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Ziyaretin ardından Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür edip işlerinde kolaylıklar diledik.” diye konuştu.

“SİMAV’DA KÖYLÜLERE TEŞEKKÜRÜMÜZÜ İLETTİK”

Simav ilçesinde de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini paylaşan Erbaş, şöyle devam etti: “Simav ilçemize bağlı Demirci, Çitgöl ve Naşa Beldelerinde vatandaşlarımız ile buluşarak Cumhur İttifakına göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Kestane ve Cevizi ile tüm ülke genelinde adından söz ettiren doğa harikası Simav ilçemizde vatandaşlarımız ile yeniden buluştuk. Simav halkımıza ve esnaflarımıza Cumhur İttifakına göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Simav ilçemizde Simav Muhtarlar Derneği ile Simav Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettik. Muhtarlarımız ve Ticaret Odası yöneticilerimiz ile Simav ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk.”