Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ön hazırlıklar başladı

Simav İlçe Müftülüğü tarafından

Simav İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kursları yararına yapılacak olan Kermes Şöleni ve Kur’an Ziyafeti Programı için ön hazırlıklar başladı.
Kermesin düzenleneceği Akbaldır Şehir Stadına giden İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Şube Müdürü Feyzullah Küçükçakır ve daire personeli, stantların kurulacakları alanları belirlediler. Ayrıca yeni alınan ve altında kermes gıdalarının ve ürünlerinin satılacağı ve tüketileceği kermes çadırlarını da deneme amaçlı kurdular.
Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz’ın da ziyaret ettiği alanda eksikliklerin tespiti, yapılacak organizasyonun eksiksiz yapılması adına fikir alışverişleri yapıldı.
İlçe Müftüsü Hasan Serçe, “Kermese gıda, ürün veya maddi destek sağlamak isteyen halkımız, Din Görevlilerimizle irtibata geçerek veya İlçe Müftülüğümüze gelerek, kermes gününe kadar un, yağ, şeker, fasulye, köy ekmeği, el işi ürünler, bebek ve çocuk kıyafetleri vb kermeste satılabilecek veya kullanılabilecek şeyleri bizlere ulaştırabilirler. Kermesin tüm geliri Kur’an Kurslarımızın ihtiyaçları için harcanacaktır. Katkı sağlamak isteyen halkımıza şimdiden teşekkür ederiz” dedi.