Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan: Amacımız konforlu ve güvenli ulaşım

Belediye Başkanı Alim Işık,

Belediye Başkanı Alim Işık, sıcak asfalt serimi faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Dumlupınar Mahallesi’ndeki çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehirdeki mahallelerde daha güvenli ve konforlu ulaşım için kilit taşı döşeme, asfalt serimi ile ham yol açımı gibi faaliyetlerine devam eden Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serim işlemlerini gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alim Işık, vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşmaları için çalışmaların devam edeceğini, altyapısı tamamlanan bölgelerin bir an önce asfaltlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacağını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. 

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlaması yapılan ve programa alınan mahallelerimizde sıfır asfalt imalatı, ham yol açımı, reglaj, kilit parke, bağlantı yolu ve asfalt serim çalışmalarına devam edecek.