Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Simav Fen Lisesinde Mezuniyet Töreni

Kütahya Simav Fen Lisesinde

Kütahya Simav Fen Lisesinde 10.dönem mezunları için Simav Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Simav İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Bülent Yıldırım, Okul Müdürü Engin İren, birer konuşma yaparak öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediler.

Yapılan mezuniyet töreniyle ilgili okul yetkililerinin yaptığı açıklamada,”12.sınıf rehber öğretmenleri Sebahattin Yılmaz, Semra Özalp, İsmail Acar da bir konuşma yaptı. Mezun öğrenciler adına her sınıftan bir öğrencimiz günün anısına konuşma yaptı. Öğrencilerimiz tüm öğretmenlerimize çiçek verdi. Okul idarecilerimiz, sınıf rehber öğretmenlerimiz ve sınıflardan birer öğrenci ile mezuniyet pastası kestik. Öğrencilerimize mezuniyet belgesi dağıtımı yaptıktan sonra kep atma merasimi ile törenimiz sona erdi.

Haziran ayında mezun olacak öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarınızda başarılar diliyoruz. Yolunuz, bahtınız açık olsun gençler.Programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Bayram Bülent Yıldırım, Sayın Nevzat İnal beyefendilere, son sınıf öğrencilerimize ve değerli ailerine, Sunucumuz Turan Akbulut ve tüm öğretmenlerimize ve görevli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.