Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya DPÜ Teknofest takımları sponsorlarıyla buluştu

TEKNOFEST 2023’te DPÜ’ye iki

TEKNOFEST 2023’te DPÜ’ye iki şampiyonluk getiren KARANDA İHA ve DUSCART takımları, çalışmalarına destek sunan firmaların temsilcileriyle bir araya geldi.

DPÜ’de TEKNOFEST takımları ile destekleyicilerini buluşturan bir etkinlik düzenlendi. Bedesten’de düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, KARANDA İHA ve DUSCART takımlarının üyeleri ile şampiyon takımlarının projelerine destek sunan firmaların temsilcileri katıldı.

“BU BAŞARI TESADÜFLE AÇIKLANAMAZ”

Etkinlikte ilk sözü alan Prof. Dr. Kâzım Uysal, DPÜ’nün bu yıl 50’nin üstünde takımla başladığı TEKNOFEST 2023 yolculuğuna emek sunan herkese teşekkürlerini sundu. Nisan sonunda İstanbul, Bursa ve Kocaeli’deki finallere 6 takımla kalındığını hatırlatan Prof. Dr. Uysal, çok büyük emeklerle gelinen bu noktada elde edilen iki şampiyonluğun çok kıymetli olduğunu ve öğrencilerin çok çalışarak elde ettikleri bu başarının tesadüfle açıklanamayacağını kaydetti. width=

DUSCART İLE HATIRA POZU

Rektörün ardından Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Şahmurat Arık da DPÜ’ye başarılı sonuçlar getiren öğrencileri tebrik ettiler. Toplantıda KARANDA İHA ve DUSCART’ın kaptanları ve üyeleri de birer konuşma yaparak DPÜ ve destekleyicilerine teşekkürlerini sundular. Etkinliğin sonunda katılımcılar DUSCART aracının önünde hatıra pozu verdiler ve KARANDA İHA’nın insansız hava aracını atölyelerinde incelediler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi, birinci
Sıradaki Haber Kütahya Pancar Kooperatifi belgesini aldı