Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Aydınlıkevler’ 50’nci kez sahnelendi

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Demet

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın başrollerinde yer aldığı ‘Aydınlıkevler’, 50’nci kez sahnelendi.

Yapımını BKM’nin üstlendiği, Demet Akbağ’ın performansı ile Yılmaz Erdoğan’ın kalemini buluşturan ‘Aydınlıkevler’, sahnelenmeye devam ediyor.

İlk gösteriminden bu yana seyircilerin büyük ilgi gösterdiği, ‘Aydınlıkevler’, 6 Mayıs Cumartesi 50’nci kez sahnelendi. Kapalı gişe oynanan ‘Aydınlıkevler’in 50’nci oyuncu için sahne arkasında bir kutlama organize edildi. Tüm oyuncular ve ekip oyunun uzun yıllar boyunca sergilenmesini dileyerek bu zamana kadar gösterilen ilgiye teşekkürlerini iletti.Demet Akbağ’ın yanı sıra Salih BademciBurak Dakak ve Sinem Ünsal’ın performansları ile büyük övgü topladığı Aydınlıkevler 1970’li yılların samimiyetini sahneye aktarmaya devam ediyor. Ankara’nın soğuk gecelerini bir babaanne ile torununun yaşadıkları üzerinden anlatan oyun ‘her zamana ait’ bir hikâye sunuyor.Camları kıran küçük toplar ve mahallenin yeni komşusu ‘Amerikalılar’ ile uluslararası bir krize ev sahipliği yapan ‘Aydınlıkevler’ mayıs ayı boyunca sahnelenmeye devam ediyor. 11 Mayıs Perşembe günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde Anadolu Yakası seyircisiyle buluşacak oyun, 17 Mayıs Çarşamba günü Maximum Uniq Hall’de, 23 Mayıs Salı günü ise sezonun ilk açık hava oyunuyla Maximum Uniq Açıkhava’da sahnelenecek. Yönetmenliğini Serdar Biliş’in proje yapımcılığını Nisan Ceren Özerten’in üstlendiği, Cem Yılmazer imzalı sahne tasarımı ve Tuluğ Tırpan’ın orijinal bestelerinin yanı sıra Mustafa
Olgan’ın canlı müzikleri ile de beğeni toplayan ‘Aydınlıkevler’in kadrosunda genç kuşağın yetenekli ve sivilen oyuncuyarı Sevda BaşNebi Tolga YılmazBarkın SarpÖmer GüneşKiraz Tosun’un yanı sıra, usta oyuncu Caner Alkaya da yer alıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi, birinci
Sıradaki Haber Kütahya Pancar Kooperatifi belgesini aldı