Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya DPÜ Teknofest şampiyonları Göbel’de

TEKNOFEST 2023’te şampiyon olan

TEKNOFEST 2023’te şampiyon olan KARANDA İHA ve DUSCART Elektromobil takımları, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in misafiri oldu.

Belediye Başkanı Mustafa Güler’in talimatıyla; KARANDA İHA takımından; Ömer Melih Sevici, Aziz Bilgin, Ahmet Kaan Beyaz, Sefa İyik, Kemal Metin Mezin Yasin Karabulut ve Ahmet Samet Özalp ile DUSCART takımından; Melike İnci Şahin, Halime Feyza Tekin, Bahadır Burak Kahveci, Yusuf Çılgın, Ömer Furkan Yanık, Mehmet Akif Sargın, Haşim Kerim Arslan, Ali Pulat, Eda Nur Tekeli, Mehmet Ali Horuz, Bedirhan Uygun, Süleyman Sefa Gürer, Ömer Faruk Kolu, Dilara Benli, Şükran Akşımşek, Tuğba Nur Başkaya ve İlknur Gençoğlu’nu Göbel Termal Turizm Merkezi’nde misafir edildi.

Ayrıca şampiyon takımlar Tavşanlı’da Fen Lisesi ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediyesi Meteoroloji Sosyal Tesisleri’ndeki buluşmaya DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Belediye Başkanı Mustafa Güler, başkan yardımları Naci Erarslan, Mehmet Ali Akar ve Furkan Dinçer ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı da katıldı.

Tavşanlılı öğrenciler, şampiyon takımlara projeleri hakkında merak ettikleri soruları yöneltti. Belediye Başkanı Mustafa Güler, şampiyon öğrencileri tebrik ederek Türkiye’nin en büyük teknoloji fuarı olan TEKNOFEST’teki bu başarıların artarak devam etmesini diledi.

 width=

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi, birinci
Sıradaki Haber Kütahya Pancar Kooperatifi belgesini aldı