Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Zafer Meydanı’nda Teknofest Sergisi

TEKNOFEST 2023’te iki şampiyonluk

TEKNOFEST 2023’te iki şampiyonluk kazanan Kütahya Dumlupınar Üniversitesini bu yıl başarıyla temsil eden takımların eserleri 100. Yılın Gençlerinden Teknoloji Sergisi, başlıklı etkinlikle Zafer Meydanı’nda sergilendi.

DPÜ TEKNOFEST takımları Kütahya protokolü ve halkı ile buluştu. Zafer Meydanı’nda Kütahya Valiliği önünde düzenlenen etkinliğe Vali Ali Çelik ve vali yardımcıları, Rektör Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, il müdürleri, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

VALİ ÇELİK ÖĞRENCİLERLE PASTA KESTİ

Vali Ali Çelik, TEKNOFEST 2023 yarışmalarından şampiyonlukla dönen DPÜ Karanda İnsansız Hava Aracı Takımı ve DUSCART Elektromobil Takımını ziyaret ederek birinciliklerini kutlamak amacıyla pasta kesti. Gösterdikleri başarılardan dolayı gurur duyduğunu belirten Vali Ali Çelik, öğrencilerin teknoloji alanında daha da ilerleyerek ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağına inandığını söyledi. DUSCART Elektromobil Takımı’nın elektrikli otomobili, Vali Ali Çelik tarafından test edildi. Alanda sergilenen Robotaksi hakkında da bilgi alan Vali Çelik, TEKNOFEST pozu vererek öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 width=

 

 width=

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kütahya Pancar Ekicileri Kooperatifi, birinci
Sıradaki Haber Kütahya Pancar Kooperatifi belgesini aldı