Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Memur-Sen İl Divan toplantısı yapıldı

Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği

Memur-Sen Kütahya İl Temsilciliği İl Divan toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen: “14 Mayıs’ta ülkemizin istikametini, geleceğini, elde ettiğimiz kazanımlarımızın akıbetini oylayacağız” dedi.

Memur-Sen’e bağlı sendikaların tüm asil ve yedek yönetim, denetim ve disiplin kurul üyeleri, Memur-Sen kadın, genç, engelli ve emekli komisyon başkan ve üyeleri, ilçe temsilcileri ve yönetimleri ile Memur-Sen ilçe temsilcilerinin katılımlarıyla Memur-Sen İl Divanı gerçekleştirildi. Fatih Köse’nin açılış konuşması ile başlayan toplantı, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Milletvekili Adayları Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Esra Özbek Balcı ve Mustafa Altuğ Atalay’ın hitap ve selamlama konuşmalarıyla devam etti.

“KÖR İDEOLOJİK SENDİKACILIĞA KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ”

Toplantıda konuşan çalışma hayatına ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzde birbirinden kritik 2 tarih var. 14 ve 15 Mayıs. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağı tarih. 14 Mayıs’ta ülkemizin istikametini, geleceğini, elde ettiğimiz kazanımlarımızın akıbetini oylayacağız. 15 Mayıs ise zirvedeki Memur-Sen bayrağını daha da yükseğe taşıyacağımız mutabakat tarihi. Zirvedeki konumumuzu daha da güçlendirmek, çıtayı düşürmemek, bilakis çok daha yükseğe koymak için ter dökeceğiz. İkisi de bizim için çok önemli, dikkatli adımlar atmamız gereken, geleceğimizi ilgilendiren kritik süreçler. Teşkilat olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır şiarıyla hareket etmekte, bu vakte kadar yapmış olduğumuz kazanımlarımıza yenilerini eklemekte kararlı olduğumuzu bildirmekteyiz. Memur-Sen kör ideolojik sendikacılığa karşı mücadeleye dayalı sendikal hareketin adıdır. Mücadelemiz emeğin değerini bulması, alın terinin karşılığını alması içindir. Kamu görevlilerinin en temel sorunlarını çözdük, kalan diğer sorunları çözmek için ter döküyoruz. 802 kazanımla birçok sorunu nasıl çözdüysek bunları çözecek irade de yine biziz.”