Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesleki Eğitime Kazcıoğlu Otomotiv’den Teknolojik Destek!

Simav Şehit Emre Üçkan


Simav Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknoloji Alanına, uzun yıllardan beri alanın en nemli eksiklerinden biri olarak görülen, Katkısal üretim olarak da bilinen 3 boyutlu üretim “Additive Manufacturing”, bilgisayar üzerinde tasarlanmış veya 3 boyutlu olarak hazırlanmış modelleri, çeşitli malzemeler kullanarak hızlı bir şekilde, ekstra bir kalıp ya da fikstüre ihtiyaç duymadan üreten 3D YAZICI, Kazcıoğlu Otomotiv tarafından hibe edildi. Okul Müdürü Yüksel Akın, “Okulumuza yapılan bu teknolojik destekten dolayı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına Şener Kazcıoğlu’ na teşekkür ediyorum.” dedi.
Kazcıoğlu Otomotiv Genel Müdürü Şener Kazcıoğlu, Torna Tesviye Bölümü Öğretmeni olarak hizmet ettiği okulunun Makine Teknoloji alanını gezerek, öğrencilere mesleki eğitimin günümüz endüstrisindeki önemi hakkında bilgiler verdi. Ayrıca alan öğretmenlerine; özel sektör ve okul arasında yapılacak olan okul-sanayi işbirliği protokolleri ile okulun teknolojik anlamda eksikliklerinin giderilmesinin önemli olduğunu ifade etti.
Yapılan ziyarette Kazcıoğlu Otomotiv İdari Genel Müdür Yardımcısı İzzet Muştu ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Kazcıoğlu, Genel Müdürleri Şener Kazcıoğlu’ na eşlik etti.