Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Makamlar geleceğin teminatı gençlere emanet

23 Nisan’ın genç başkanı

23 Nisan’ın genç başkanı Hilal Tarbin “Yeşil Alan” vurgusu yaptı ve 208 dönüm araziye yapılacak “Millet Bahçesi” projesine tam not verdi.

TBMM açılışının 103. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlamaları devam ederken, geleneksel makam devir teslim törenleri gerçekleştirildi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, makamını 75. Yıl Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Hilal Tarbin’e emanet etti. Okul müdürü Mustafa Şanlı ve psikolojik danışman Derya Alımcı ile birlikte Tavşanlı Belediyesi’ne gelen 23 Nisan’ın başkanı Hilal Tarbin, basın açıklaması yaparak özellikle gençlerin Tavşanlı Belediyesi’nden beklentilerini anlattı. Konuşmasında yeşil alan vurgusu yapan Hilal Tarbin, makam odasında gördüğü “Karakova Millet Bahçesi” projesini inceleyerek bu çalışmaya sahip çıktı. Her başkanın böylesi önemli projeleri şehirlerine kazandırması gerektiğini belirten Hilal Tarbin “Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e yeşil alanlar için gösterdiği çaba için tüm gençler adına teşekkür ediyorum. Yaşanabilir, nefes alan şehirler bu tür projelerle oluşturulacaktır. Bu projelerin sayısı arttırılarak devam ettirilmelidir” ifadelerini kullandı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 75 Yıl Ortaokulu öğrencisi Hilal Tarbin’e hediyeler takdim ederek ailesine ve öğretmenlerine teşekkür etti. Başkan Güler “Gençlik bizim herşeyimiz. Ülkemizin teminatı bu gençleri vatan, millet sevgisi üzerine yüksek şuurla yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah onlar büyüyüp bu koltuklara oturduklarında bizlerden daha iyisini yapacaklar. Ülkemiz bu gençlerin elleri üzerinde yükselecek” diye konuştu

Programda Belediye Başkanı Mustafa Güler’e yardımcıları Naci Erarslan, Furkan Dinçer ile Mehmet Ali Akar’da eşlik etti.