Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tavşanlı’da “Bayram Pazarı”  bugün açıldı

Tavşanlı’da bayram pazarı bugün

Tavşanlı’da bayram pazarı bugün açıldı. Salı pazarında sebze, Cumhuriyet Meydanı’nda konfeksiyon tezgahları hizmet vermeye başlayacak. Çarşamba günü sebze pazarı da merkeze gelecek.

Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı şu günlerde Tavşanlı’da geleneksel bayram pazarı bugünden itibaren vatandaşlara hizmet verecek. Salı günü sebze tezgahları her zamanki yerinde kurulurken, konfeksiyon tezgahları meydanda hizmete açılacak. Çarşamba ve Perşembe günleri sebze ve konfeksiyon tezgahları Cumartesi Pazarı’nın kurulduğu alanda olacak.

Polis ve Zabıta ekipleri pazarda denetim yapacak, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler görevinin başında olacak. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirler alındı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı esnafına bol kazançlar diledi. Başkan Güler “Kadir gecesini idrak ederek mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlamaya hazırlanıyoruz. Bayram pazarımız bugünden itibaren kurulacak ve halkımıza hizmet verecek. 3 gün sürecek pazar alış verişleri için Belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Bayram öncesi tüm esnafımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Şimdiden Tavşanlı halkının Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.