Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da “Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları”

Kültür ve Turizm Bakanlığının

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkı ve destekleriyle Kültür ve Sanat Muhabirleri Derneği tarafından “Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” programı bu yıl Gaziantep ve Malatya’nın ardından Kütahya’da düzenlendi.

Kütahya Belediyesinin ev sahipliğinde Kütahya’ya gelen 50 Kültür Sanat Muhabirleri Derneği üyesi gazeteci ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan’ı, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, karşıladı.

TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İLK ŞEHİR KÜTAHYA

Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir ve Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Ünal’ın açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Işık, misafirlerine Kütahya Belediye Meclis Toplantı Salonunda Kütahya ve Kütahya Belediyesinin yaptığı çalışmaları anlattı. Başkan Işık, Kütahya’nın UNESCO Zanaat ve Halk Sanatları alanında Yaratıcı Şehir Ağı’na Türkiye’den kabul edilen ilk şehir olduğunu ifade ettiği konuşmasında, Kütahya’nın Firgler’den günümüze kadar gelen birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını, daha da önemlisi Kütahya’nın kuruluşun ve kurtuluşun toprakları olarak anıldığın ifade etti.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Göreve geldiği günden bugüne Türkiye’ye örnek olacak birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Işık, kültür ve turizm alanında da birçok projeyi başlattıklarını, bazılarının tamamlandığını bir kısmının ise halen devam ettiğini söyledi. Katılımları için Kültür ve Sanat Muhabirleri Derneği üyelerine teşekkür eden Başkan Işık, Kütahya’da kalan gruba bu güzel anılar biriktirmelerini ve şehirlerine geri döndüklerine gazetelerinde, basın yayın organlarında iyi anlatmalarını ve tanıtmalarını istedi.