Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da hem iş merkezi hem otopark

Belediye Başkanı Prof. Dr.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, inşaatı devam eden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın içerisinde bulunduracağı kapalı otopark, modern ve kullanışlı sosyal donatı alanlarıyla şehrin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı projesi kapsamında yer alan ve 130 araç kapasiteli olacak kapalı otopark inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

KAPALI OTOPARKIN KALIP İŞLEMLERİ BAŞLADI

30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın altında yer alacak kapalı otoparkın kalıp işlemleri başladı. Kapalı otoparkın inşa edilmesinin ardından iş yerleri ve sosyal donatı alanlarının yapılmasıyla 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı yükselecek. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Işık, içerisinde bulunduracağı kapalı otopark, modern ve kullanışlı sosyal donatı alanlarıyla 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın hem şehrin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını hem de şehre değer katacağını söyledi.

ESNAF MAĞDUR EDİLMEYECEK

Projenin hayata geçirilmesiyle Ulu Cami İş Merkezi’nde bulunan esnaflar mağdur edilmeden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’na taşınacak. Ulu Cami İş Merkezi ise yıkılarak, ecdat yadigârı Ulu Cami ortaya çıkarılacak ve yeşil bir alanla dünyaya açılacak.