Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hisarcık ‘ta “Akademik takip komisyonu” oluşturuldu

Hisarcık Seydi Resul İmam

Hisarcık Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulunda “Akademik Takip Komisyonu” oluşturuldu.

Öğrencilerin LGS YKS sınavına hazırlık sürecinde etkin olarak desteklenmesi için “Akademik Takip Komisyonu” oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Hisarcık Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu yetkililerinin konu ile yaptığı açıklama da, “Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün başlattığı “Hedef 2023 Projesi” kapsamında Hisarcık Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulunda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için “Akademik Takip Komisyonu” oluşturuldu. Lise kısmında 11 ve 12. ortaokul kısmında da  7 ve 8. Sınıflardan sorumlu müdür yardımcısı, koordinatör rehber öğretmen ve zümre başkanlarından oluşan komisyon, LGS ve YKS Sınavına Hazırlık Eylem Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürü İbrahim Sezer başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi.

Komisyon tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında, öğrencilerin gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu. Bu toplantıda ” Hedef 2023”  sloganıyla 8 maddelik kararlar alındı. Alınan kararlar doğrultusunda, DYK ve YKS işlemleri, 7 ve 8. sınıflarla ilgili deneme takvimi oluşturulması ve en az 20 denemenin yapılması, 11. ,12 sınıflarla ilgili deneme takvimi oluşturulması ve en az 10 denemenin yapılması,Eğitim Koçluğu, sınıf danışman (koç) öğretmenlerin belirlenmesi,7. 8. 11.ve 12. Sınıflarda da koçluk uygulaması başlatılması,Okul rehberlik servisinin yaptığı program dahilinde öğrenci ve velilerle moral – motivasyon – bilgilendirme, sunum ve seminerlerin yapılması,Okulun ve projenin tanıtılması,Tanıtım panosunun ve okul sitesinin düzenlenmesi,

7 .8. 11.ve 12 Sınıf velilerine yönelik bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapılması kararları alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.