Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya AK Partili vekillerden veda

AK Parti’de milletvekili adaylarının

AK Parti’de milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından listede yer almayan mevcut milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan veda mesajı yayımladı. Güzel bir ekiple sürecin devam edeceğinin altını çizen vekiller, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için çalışacaklarını belirttiler.

28.Dönem Milletvekili Seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday listeleri açıklandı. AK Parti’nin listesi ise 5 yeni adaydan oluştu. 15 Mayıs itibari ile görevleri sona erecek olan Milletvekilleri İshak Gazel, Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler veda mesajı yayımladı.

GAZEL: “5 MİLLETVEKİLİ HEDEFİMİZİ DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Görevi güzel bir ekibe devredeceklerini kaydeden Milletvekili İshak Gazel: “Birlikte görev yaptığımız Milletvekilleri Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler’e çok teşekkür ediyorum. Görevimiz süresince desteklerini hep hissettiğimiz AK Parti teşkilatlarımıza ve tüm Kütahyalı hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 25,26 ve 27. Dönemlerde şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve güvenden dolayı da minnetlerimi ifade ediyorum. Milletvekili adaylarımız Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Esra Özbek Balcı ve Altuğ Atalay’a da Cenab-ı Allah başarılı şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Kütahya’dan çok güçlü bir destek için canla başla çalışacağız. Cumhur ittifakı olarak Kütahya’dan 5 milletvekili hedefimizi de gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

ERENLER: “AK PARTİ’MİZİ ZAFERE HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ”

Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ise, Kütahya’ya AK Parti bayrağı altında, ilk kadın milletvekili olarak hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade etti. AK Parti’ye bundan sonraki süreçte de hizmet etmeye devam edeceğini söyleyen Milletvekili Erenler: “Aziz milletimize ve Kütahya’mıza hizmet yolunda 28’inci Dönem Milletvekilliği için aday gösterilen değerli dava arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Tüm desteğimiz ve dualarımız ile yanlarındayız. Şehrimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun.     2002’den bu yana milletimizin desteğiyle girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti’mizi 14 Mayıs 2023’te büyük bir zafere hep birlikte taşıyacağız. Bu vesileyle 27’nci Dönemde TBMM’mizde birlikte çalıştığımız değerli milletvekili arkadaşlarım Ahmet Tan’a, İshak Gazel’e, birlikte gece gündüz çalıştığımız teşkilatımıza, her zaman yanımızda olan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TAN: “KÜTAHYA’DA DESTAN YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili adaylarına başarılar dileyen Ahmet Tan ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Güzel şehrimiz Kütahya’ya hizmet sırası genç kardeşlerimizde. 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti’mizin milletvekili adaylarına canı gönülden başarılar diliyorum. Seçim sürecinde var gücümüzle çalışmaya, teşkilatımızla Kütahya’da destan yazmaya devam edeceğiz. Bu bayrak yarışında güzel memleketime hizmet etme bahtiyarlığını bana nasip eden Yüce Rabbime şükürler olsun. Milletvekili göreviyle beni vazifelendirerek her daim destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

Gazi Meclisimizde birlikte görev yaptığımız şehrimizin kıymetli vekillerine, teşkilat çalışmalarında omuz omuza yürüdüğümüz AK Parti’mizin şanlı neferlerine ve son olarak Kütahyalı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.