Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası’na doğru

Afyonkarahisar’da 11-16 Nisan’da gerçekleştirilecek
Afyonkarahisar’da 11-16 Nisan’da gerçekleştirilecek organizasyona kadınlarda 7, erkeklerde ise 9 takım katılacak.
Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yapacağı İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası’na kadınlarda 7, erkeklerde ise 9 takım katılacak.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonundan (TİESF) yapılan açıklamaya göre, organizasyon, 11-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Müsabakaların Çiğiltepe ve Tınaztepe spor salonlarında oynanacağı şampiyonada kadınlarda 7, erkeklerde ise 9 takım mücadele edecek.

Milli takım sporcularının da seçileceği organizasyonda, aynı zamanda 11-22 Temmuz tarihlerinde Türkiye’nin ev sahipliğinde Karabük’te gerçekleştirilecek İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’na katılacak ay-yıldızlı sporcular da belirlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TİESF Başkanı Kerim Vural, “11-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek İşitme Engelliler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek sporcuların belirlendiği bu şampiyonalar bizler için ekstra önemlidir. Tarihine sayısız başarılar sığdırmış voleybol branşımızın bu sefer İstiklal Marşı’mızı kendi ülkemizden tüm Avrupa’ya dinleteceğimize inancım tamdır. Şimdiden katılan tüm kulüplerimize, sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.