Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hisarcık’ta mangala ve satranç turnuvası

Hisarcık ilçesi Seydi Resul

Hisarcık ilçesi Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu’nda, zekâ oyunları sosyal faaliyetleri kapsamında mangala ve satranç oyunları seferberliği başlatıldı.

Seferberlik kapsamında, okul koridorlarında ortaokul öğrencilerinin sınıflarının bulunduğu katlarda, öğrencilerin teneffüslerde ve boş zamanlarında her an ulaşabileceği masalar kurularak zekâ ve strateji oyunu olarak tescillenen mangala oyunu ile satrancın genç kuşaklara tanıtılması ve okulda yaygınlaştırılması hedefleniyor.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

5-6-7-8. sınıflar olmak üzere okulun her kademesinden yoğun ilgiyle karşılanan bu sosyal faaliyetlere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında Dereköy Fatih Seven Ortaokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Mangala Turnuvası’na 6-7-8. sınıflardan birer öğrenciyle katılım sağlandı ve bir öğrenci dereceyle döndü. Okul Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Okulumuz vizyon ve hedefleri doğrultusunda, gençlerimizin bu sosyal faaliyetlere daha fazla yönlendirilmesi ve daha başarılı olmaları için gerekli plan ve etkinlikler tüm hızıyla yapılmaya devam edecektir” denildi.