Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremzedelere yüzde 50 su indirimi

Kütahya Belediye Meclis Toplantısında

Kütahya Belediye Meclis Toplantısında alınan karar kapsamında, Kütahya’da geçici süre konaklayan depremzedelerin meskenlerine yüzde 50 su indirimi uygulanacak. Destek, 31 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 4. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kütahya Belediye Meclisi 5. Dönem 4. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toplantıda; Belediye Kanunu gereğince Belediye Meclis Üyeleri arasından Belediye Encümen Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyeleri, Araştırma, Geliştirme ve Tanıtım Komisyonu Üyeleri, Eğitim, Kültür, Sanat ve Tarih Komisyonu Üyeleri, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeleri, Engelsiz Yaşam Komisyonu Üyeleri, Etik Komisyonu Üyeleri, Estetik Komisyonu Üyeleri, Esnaf ve Zanaatkârlar Komisyonu Üyeleri gibi komisyonlara üye seçimi yapıldı.

31 ARALIK 2023’E KADAR GEÇERLİ

Kütahya’da yaşayan depremzedelere su indirimi yapılması da meclis gündemine gelen konulardan oldu. Kütahya Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar kapsamında; deprem bölgesinde ikamet eden, fakat geçici olarak Kütahya’da barınan afetzedelere su indirimi yapılacak. Sosyal destek amacıyla hayata geçirilen Hilal Su kapsamında 31 Aralık 2023 tarihine kadar yüzde 50 indirim yapılırken, su açma-kapama işlemlerinden ücret alınmayacak, depozito talep edilmeyecek .