Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 mahalle bir sofrada

Kütahya Belediye Başkanı Prof.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Servi, Gaybiefendi ve Meydan Mahalleleri için cuma pazarında kurulan iftar programında Kütahyalılarla buluştu.

Kütahya Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle ve kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda, mahallelerde kurduğu iftar sofraları, Servi, Gaybiefendi ve Meydan Mahalleleri için cuma pazarında devam etti. İftar programına; MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BU RAMAZAN’I MİLLET OLARAK BURUK GEÇİRİYORUZ”

Vatandaşla iftar sofrasında buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık: “Malumunuz ülkemizin bir bölgesinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen bir deprem felaketi nedeniyle bu Ramazan’ı millet olarak buruk geçiriyoruz ama milletimizin sağduyusu, devletimizin gücüyle o bölgede yaşayan insanlarımızın yaraları en kısa sürede sarılır. Yine o eski mutlu Ramazan’ları hep beraber yaşarız. İftar davetimize icabet edip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim daha güzel günlerde hepimizi yine buluştursun, herkesin gönlüne göre versin. Muhtarlarımız başta olmak üzere, belediyemiz çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için. Allah kabul etsin” diyerek sözlerini noktaladı.