Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet Partisi’nde aday adayları açıklandı

Millet Partisi milletvekili aday

Millet Partisi milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin sonuna yaklaşırken, İl Başkanlığı şu ana kadar yapılan başvuru sayısını açıkladı. Buna göre Kütahya’da 1’i kadın olmak üzere toplam 14 kişi milletvekili aday adayı oldu.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala siyasi partilerde aday adaylığı hareketliliği sürüyor. En fazla aday adayı sayısı 55 ile AK Parti’de olurken, 14 aday sayısı olan Millet Partisi, ana muhalefet parti CHP’den daha fazla aday adayı başvurusu aldı.

“MİLLET PARTİSİ, TÜRKİYE’NİN EN KADİM VE EN TEMİZ PARTİSİ”

Adaylar, Millet Partisi’nden aday olma sebeplerini şu ifadelerle açıkladılar: “Millet Partisi, Türkiye’nin en kadim ve en temiz partisi olduğu için aday olduk. Millet Partisi, ülkenin sorunları karşısında susmayan, konuşan ve çözümler üreterek projeler hazırlayan, halka sunan ve iktidar hazırlığı olan yegâne partidir. Bunun için aday olduk. Zafer her halde milletin ve Millet Partisi’nin saflarında ve yanında olacaktır. Çünkü zafer sandıktan çıkar. Oylarla değil durduğumuz yerle ilgilidir, bu sebeple biz hep kazanacağız ve muzaffer olacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Milletimiz bizi tanısın, tanıdığında ise gereğini yapacaktır.”

  1. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Millet Partisi Kütahya’dan milletvekili aday adaylarının tam listesi şu şekilde:

Ahmet Sağlam

Halil Özcan

Mustafa Göktekin

İhsan Uygun

Ramazan Güler

Ali Özsarı

Kadir Çetin

Mehmet Aktürk

İ. Hakkı Sağlam

Cevriye Göktekin

Hüseyin Avni Doğansoy

Muammer Sarıkaş

Muharrem Mutlu

Av. Mehmet Kiraz.