Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 kupa ile döndüler

Merhum Cengiz Toprak İller

Merhum Cengiz Toprak İller Arası Karate Şampiyonası’na katılan Tavşanlılı karateciler 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük olmak üzere toplamda 4 kupa ile yarışmayı tamamladılar.

Merhum Cengiz Toprak İller Arası Karate Şampiyonası 25-26 Mart 2023 tarihlerinde, Muğla Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi.  Şampiyonaya 10 il, 32 kulüpten 580 sporcu katıldı. Tavşanlı Belediyesi Karate Takımı, 4 takım 12 sporcu ile Kütahya’yı temsil etti.

2 BİRİNCİLİK, 1 İKİNCİLİK VE 1 ÜÇÜNCÜLÜK

Tavşanlı’nın temsilcileri 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük olmak üzere toplam 4 kupa alarak yarışmayı tamamladılar. 2012-2014 Doğumlu Minik Kız Kata kategorisinde yarışan Elif Kunt, Meryem Gökçe Tanhan ve Elif Nalan Özdemir altın madalyanın sahibi olurken,  Ceyla Topatan, Elif Su Göktürk, Zeynep Arslan da bronz madalyaya hak kazandılar. 2011-2010 Doğumlu Yıldız Kız Kata kategorisinde rakipleriyle kıyasıya mücadele eden Nimet Berra Karakuzu, Elizan Sağlam, İrem Sargın birinci, Hilal Kurnaz, Yüsra Bozbey, Emine Naz İlhan ise ikinci oldu. CANSU AYDEMİR