Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEPREMZEDE 3 BEBEĞE KIRK MEVLİDİ

Depremzedelerin acılarını unutturmak, onları

Depremzedelerin acılarını unutturmak, onları bir nebze de olsa mutlu edebilmek için İl Müftülüğü tarafından depremzede üç bebeğe 40 mevlit programı düzenlendi.

Gençlik Spor Bakanlığına bağlı Devlet Hatun yurdunda kalan üç depremzede bebeğe Kütahya adet ve geleneklerine göre “kırk mevlidi program” yapıldı. Programa Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik ve İl Müftü Yardımcısı Tuba Anatoprak da katıldı.

DEPREM ŞEHİTLERİNE DUA

İl Müftülüğü manevi danışmanların Rukiye Demirci Köklü ve Hasibe Akkoç’un organize ettiği programda çeşitli ikramlar ve hediyeler dağıtıldı. Kültürlerin kaynaştığı, acıların hafiflediği, lohusa annelerin mutlu olduğu bu özel günde depremzede anneler ve hanımlar minnettarlıklarını belirttiler. Depremin üzerinden kırk gün geçmesi hasebiyle de deprem şehitlerine dualar edildi.

NEZİHE ÇELİK YALNIZ BIRAKMADI

Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik de depremzede aileleri yalnız bırakmayarak, mevlide katılan isimlerden oldu. Kütahya geleneklerine göre düzenlenen 40 mevlidine katılan Çelik, ailelerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek bebeklere sağlıklı ve hayırlı ömürler diledi. CANSU AYDEMİR