Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YARDIM ELİ UZATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Vali Ali Çelik’in eşi

Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik’in himayesinde depremzedeler yararına düzenlenen kermeste destek olan kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, AFAD bölgesine destek amaçlı düzenlenen kermese katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlar ile STK temsilcilerine verilen teşekkür belgesi törenine katıldı. Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik’in himayesinde geçtiğimiz haftalarda düzenlenen kermesten elde edilen gelir deprem bölgesine bağışlanmıştı. Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonunda il protokolünün katılımı ile kermese destek olan kamu kurum ve kuruluşlar ile STK’lara teşekkür belgesi takdim edildi.

“BİR SOFRA DA SEN KUR”

Kütahya Belediyesi adına törene katılan Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı teşekkür belgesini Vali Vekili Mustafa Güney’den aldı. Törende ayrıca Kütahya’ya ikamet eden depremzedeler için ramazan ayında düzenlenecek olan iftar ve sahur için başlatılan ‘Bir Sofra da Sen Kur’ kampanyası başlatıldı. Belediye Başkan Vekili Damcı törende, depremzedeler yararına düzenlenen kermeste Kütahya Belediyesinin standının oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, kermese katılım sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile STK’lara ve Kütahyalılara teşekkür etti. BELEDİYE BASIN