Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ MART AYI DERT AYI” DERLER AJANDAMDA MART AYI İÇİNDE VEFAT EDEN DOSTLARIMI GÖRÜNCE YİNE HÜZÜNLENDİM

Benim ajandamda neler yok ki? Doğanlar, ölenler, güzel sözler, çeşitli alıntılar, fotoğraflar, rakamlar, hesaplar ve daha niceleri… “Ölenler” başlığı altında yer alanlara, özellikle mart ayı içinde kaybettiklerimize bir göz attım. Hayatta kalanlarına en azından bir mesaj attım. Ulaşabildiklerimle konuştum.

Ali Atlas’ı tanımayan, bilmeyen var mı, sanmıyorum. 10 Mart 2022’de kaybettiğimiz bu güzel insan, örnek öğretmen, müdür, sosyal insan aramızdan ayrılalı tam tamına bir yıl oldu. Sürekli telefonlaştığım, mesajlaştığım, Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi müdürlerinin en başarılılarından sevgili dostuma Allah’tan rahmet diliyorum. Müdürlüğünü yaptığı örnek eğitim yuvamız Endüstri Meslek Lisesi’nde adını taşıyan bir yer var mıdır bilmiyorum ama okullarda hizmet verenlerin içinde yer aldığı bir şeyler mutlaka olmalıdır diye düşünüyorum.

Bölük Kamil’i unutabildik mi? Bu sevecen, hoş sohbet, bizden biri olan Bölük Kamil unutulmayacaklar arasındadır. 5 Mart 2015’te kaybettiğimiz, terzi olarak da, market sahibi olarak da esnaf olarak da yüreğimizde olan sevgili dostuma Allah’tan rahmet diliyorum.

Tavşanlı’nın siyaset tarihinin en renkli karelerinden biri olan merhum Mustafa Ayaşlı’yı 25 Mart 1987 tarihinde kaybetmiştik. Bizlere emanet ettiği evlatlarına, İbrahim Ayaşlı’ya ve Salih Ayaşlı’ya sahip çıkmaya devam ediyoruz. Mekânı Cennet olsun.

Bu arada 12 Mart 2009’da kaybettiğimiz sevgili Ömer Faruk Boyacı’yı, yine 13 Mart 1994’te kaybettiğimiz Hattat Hamit Bülbül’ü de unutmuyoruz. Mekânları cennet olsun.

Sevgili iş insanımız Hüsnü kardeşimin babası, Kocamollaoğlu Ahmet Sakarlı’yı da 13 Mart 1991 tarihinde yitirmiştik. Tavşanlı’nın renkli simalarındandı. Allah rahmetini üzerinden eksik etmesin.

Tavşanlı’nın ilk emniyet müdürü, bir ara ünlü siyaset adamı Doç. Dr. Mustafa Kalemli döneminde TBMM koruma amiri olmuştu, güzel insan, mükemmel bir emniyet mensubu Şuayip Doğanç’ı da 5 Mart 2018’de yitirmiştik. Tavşanlı’yı çok sevmişti. Tavşanlılı da onu. Sevgili Doğanç’ın adı bir yerlerde var mı bilmiyorum ama olmalı diye düşünüyorum. Allah mekânını cennet eylesin.

Nihat Batur Trabzonluydu. Unutulmayanlardandır. Tavşanlı’yı ikinci vatanı olarak kabul ederdi. Aramızdan 20 Mart 2021’de ayrılmıştı. Allah rahmetini üzerinden eksik etmesin.

Hüseyin Çetin öğretmenimizi, sevgili meslektaşımı 16 Mart 2020’de yitirmişiz. O da bir hoş seda olarak kaldı. Işıklar altında uyusun.

İbrahim Eren, bankacı kardeşim, efsane müftümüz merhum Ali Eren’in güzel çocuğu İbrahim Eren’e her rastladığımda: “Müftüm nasılsın” derdim. Tebessüm ederdi. Mekânı cennet olsun. Aramızdan ayrılalı 2 yıl olmuş. 22 Mart 2021’de ebediyete göçmüş.

İsmail Şen, marangoz abimizdi. Öğretmen Yusuf Şen’in abisiydi. Merhum babamın sık sık ziyaret ettiği kişiydi. İş yerine her gittiğinde merhum babam en azından bir paket tahta talaşı alırdı. Birkaç çıta ile dönerdi. Kendisini çok severdik. 25 Mart 2021’de kaybettik. Mekânı cennet olsun.

Rahmi Azcan, Tavşanlı’nın unutulmayan PTT Müdürlerindendir. Vazifesini müdrik, çalışkan, saygıdeğer bir hemşerimizdi. Merhum efsanelerimizden Senatör Nuri’nin kayınpederiydi. Kendisiyle genelde kulakları çınlasın eski ZB şube müdürlerimizden Nazım Tatlı ile birlikte mesai bitiminde doğruca merhum Noter İbrahim Bey’in oğlu merhum Azmi Sirel’in evinin altındaki mütevazı odasında buluşur sohbet ederdik. Allah mekânını cennet eylesin.

Ajandamda en mutlu yerde, Doğanlar bölümünde iş insanımız Göbelli Ahmet Baş’ın adı var. 13 Mart 19557te doğan bu güzel insan bugün 68 yaşını doldurup 69 yaşına bastı. Kendisine sağlıklı bir ömür diliyorum. Daha kimler mi var? Vallahi yazsam sayfalar almayacak. Elime geçenler, gözüme ilişenler bunlar oldu. “Bülent Hoca bunları nereden biliyor” diyenler olabilir. Ben dostlarımı, arkadaşlarımı asla unutmam ve unutturmam. Ben hala Tavşanlı’nın protokol amiriyim. Allah hafızama sağlık verdiği sürece dostlarımı, arkadaşlarımı asla unutmayacağım.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER