Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ’DE ADAYLAR ÇOĞALIYOR

Seçim hareketliliğinin hız kazandığı

Seçim hareketliliğinin hız kazandığı iki isim daha milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ramazan Aydemir ve Dt. Zehre Öğüt Demirel’in de adaylıklarını açıklamasıyla resmi sayı beşe ulaştı.

14 Mayıs 2023 seçimine hazırlık, ülke genelinde olduğu gibi Kütahya’da da sürüyor. Siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı başvuruları henüz başlamışken AK Parti’de kesinleşen adaylar resmi olarak açıklanmaya başladı.

AYDEMİR: “TÜRKİYE YÜZYILI HİKÂYESİNİ YAZMAYA DEVAM’’

Kütahya İl Genel Meclis Başkan Vekilliğinden istifa eden Ramazan Aydemir, düzenlediği basın açıklamasıyla milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Görev aldığı süreçte İl Genel Meclisinin ülke genelinde takdirle karşılanan birçok başarıya imza attığını söyleyen Aydemir: “Bu başarının sırrını, sizlere ortak akıl doğrultusunda ilkeli olmak ve sonuç odaklı olmak diye özetleyebilirim. Uzun yıllar Kütahya basınında da aktif olarak yer aldım. Dolayısıyla Kütahya’ya yapılan ve yapılacakları iyi bildiğim kanaatindeyim. Bu tecrübemi yine insanımızın hizmetine sunmak için milletvekili aday adayıyım. Bu yolda yarışa katılan tüm arkadaşlarımıza güzel bir süreç temenni ediyorum. Yanımda olan tüm teşkilat mensuplarına, dostlarıma ve aralarında olmaktan hep gurur duyduğum basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Durmak yok, Türkiye yüzyılı hikâyesi yazmaya devam” dedi.

DEMİREL: “HAYALLERİMİZİ İLMEK İLMEK İŞLEME VAKTİ”

Adaylığını açıklayan bir diğer isim Zehre Öğüt Demirel oldu. Demirel: “Bizler; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamızın neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla, yılmadan, yorulmadan azimle çalışmaya devam edeceğiz. Vakit, son günlerde de şahit olduğumuz gibi bazılarının içinde bulunduğu mevki, koltuk kavgası vakti değil! Vakit, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin istikbâli için Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işleme vakti. Son olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kurucular kurulu üyelerimize, il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, il genel meclis üyeleri ve belediye meclisi üyeleri ile teşkilat mensuplarımıza, parti üyelerimize, minnet ve şükranlarımı sunuyor her birine yaptıkları katkı için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı. CANSU AYDEMİR