Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“DÜNYAYI İYİLİK KURTARACAK”

Kütahya’da yatılı Kur’an kurslarındaki

Kütahya’da yatılı Kur’an kurslarındaki öğrencilere destek olan yardımsever iş insanlarına Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından takdir belgesi gönderildi. Belgeleri sahiplerine teslim eden İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş: “Kötülüğün alanını,  iyiliği çoğaltarak daraltmak gerekiyor. Dünyayı iyilik kurtaracak” dedi.

Kütahya’daki yatılı hafızlık Kur’an kursu proje okullarında hafızlık eğitimi yapan ve aynı zamanda akademik eğitimlerine devam eden öğrencilerin iaşe ve barınmalarına destek veren hayırsever iş adamlarına gönderilen takdir belgesi verildi. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş hayırsever iş adamı Ali Çetinbaş ile hayırsever işadamı Mücahit Köksal’a belgelerini verdi ve teşekkür etti.

“HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINA İHTİYAÇ VAR”

Müftü Demirtaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizde din hizmetlerinin büyük kısmı hayırsever kardeşlerimiz tarafından desteklenmektedir. İlim ve Allah yolunda olan gençlerimizin eğitimine,  iaşe ve barınmasına zekât ve bağışları ile yardım etmek hem dünya ve hem de ahiret saadetine vesiledir. İlimizde hayırsever iş adamlarının sayısının daha da çoğalmasına ihtiyaç vardır. Bu kapsamda Çetinbaş ve Köksal ailelerine çok teşekkür ediyorum. Hayırseverlerin TDV Kütahya Şubesine uğrayarak başta yetim, fakir ve desteğe ihtiyaç kardeşlerimize yönelik çalışmalarımıza destek vermesini öneriyorum. Kötülüğün alanını,  iyiliği çoğaltarak daraltmak gerekiyor. Dünyayı iyilik kurtaracak” diye konuştu. HABER MERKEZİ