Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜSAD SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Kütahya Kültür ve Sanat

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği’ne üye sanatçılar; Uluslararası 9. Çağdaş Sanatlar Fuarı Ankara sanat şöleninde sanatseverlerle buluştu.

Sergi, 9-12 Mart 2023 tarihlerinde Ankara Ato Gongresıum kongre ve sergi sarayında düzenlendi. KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, dernek üyesi sanatçıların düzenlenen sergi ile çağdaş sanatlarda Kütahya’nın ve KÜSAD’ın birer değer olduklarını gösterdiklerini aktardı.

‘HZ. ZÜLKARNEYN’İN KÖRÜĞÜ’ İLGİ ODAĞI OLDU

Kütahya’nın ve KÜSAD’ın sanatçılarını bir kez daha kutlayan Bayram Yıldız: “Etkinliğe ilişkin bir açıklama yapan KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız: “Geleneksel bir şekilde yapılan projede Ressam Çağlayan Aydoğdu, suluboya çalışmalarını sergiledi. Aynı zamanda canlı performans (workshop) çalışmalarıyla da sanatseverlerin beğenisini kazandı. Çağdaş ve marka bir sanatçımız Z. Özkan Elagöz farklı bir ekolde çalışması ‘Hz. Zülkarneyn’in Körüğü’ çalışmasıyla ilgi odağı oldu. Naif ressamlardan Hasan Kara’nın renklerin cümbüşü peyzaj çalışmaları insanların içini ısıttı. KÜSAD’ın ve Kütahya’nın genç yeteneği Ahmet Taner’in soyut çalışmalarındaki yeteneği de takdire şayan eserler arasında yerini aldı. Farklı bir ekol olan Haydar Ekinek üyemizde de her zaman gösterdiği yüksek performansını bu etkinlikte de göstererek sanatseverlerin gönlünde adeta taht kurdular” ifadelerini kullandı. CANSU AYDEMİR