Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA’DA BERAT KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Kütahya’da Berat Kandili dolayısıyla

Kütahya’da Berat Kandili dolayısıyla vatandaşlar camileri doldurdu. Kandil nedeniyle Kütahya İl Müftülüğünce Ulu Cami’de program düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim, ilahiler ve mevlit okundu, dualar edildi.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş vaazında, Berat Kandilinin bir fırsat gecesi olduğunu söyledi. Berat gecesinde tevbe ederek ve arınarak Ramazan ayına ulaşmak için bir şükür ve bağışlanma gecesi olduğunu da dile getiren Demirtaş, paylaşmanın da önemine değindi. Depremde vefat edenler için de dua edilen program, namaz kılınmasının ardından sona erdi.

DEMPREMZEDELERLE AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

Kütahya’da farklı mekânlarda misafir edilen depremzedelere yönelik de kandil programları düzenlendi. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdun düzenlenen programlara katıldılar. Programda vatandaşlarla sohbet edildi, akşam yemeği birlikte yendi. Müftü Demirtaş ve Rektör Uysal birer konuşma yaptı. Kur’an tilaveti ve duanın ardından program sona erdi. Vatandaşların talep ve dilekleri dinlendi. Depremzedelerin verilen hizmetlerden dolayı memnuniyeti ve yurt görevlilerinin özverili gayretleri memnuniyetle müşahede edildi. HABER MERKEZİ