Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN ÖNSAY DEPREMZEDELERİN YANINDA

AK Parti Kütahya İl

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’da misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. Kütahya Devlet Hatun Yurdu, Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdu ve Diyanet İşleri Kütahya Dini İhtisas Merkezi’nde kalan depremzedeleri ziyaret eden Başkan Önsay, istek ve talepleri dinledi.

Başkan Önsay, ilk olarak Kütahya Devlet Hatun Yurdunda kalan depremzede çocuklar ve ailelerini ziyaret etti. 285 vatandaşın ikamet ettiği Devlet Hatun KYK yurdunda çocuklara oyuncak dağıtan Önsay: “Yüzlerindeki tebessüme mahzar olduk. Farklı deprem bölgelerinden vatandaşlarımızla hasbihal ettik, isteklerini dinledik. Deprem bölgelerinden ilimize bugüne kadar toplam 7 bin 20 vatandaşımız geldi” dedi.

“MİNİKLERİMİZ EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ”

Ardından Hüsnü Özyeğin Öğrenci yurdundaki depremzedelerle buluşan Önsay: “Çeşitli deprem bölgelerinden ilimize gelen insanlarımızı, kadın kolları ve merkez ilçe başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Çocuklarımıza oyuncaklar verdik, yüzlerindeki küçük bir tebessüme, bu zor günlerde nail olduk. Bir gülüşünü dünyalara değişmediğiniz miniklerimiz afet sürecindeki en büyük motivasyon kaynağımız” şeklinde konuştu.

İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Son olarak Diyanet İşleri Kütahya Dini İhtisas Merkezini ziyaret eden Mustafa Önsay: “Kadın Kolları ve Merkez İlçe Başkanlarımızla birlikte Merkez Müdürü Fatih Karazeybek’den kurumda kalan vatandaşlarımız hakkında bilgiler aldık. Toplam 93 vatandaşın barındığı merkezdeki depremzedelerimizi ziyaret ettik, istek ve taleplerini aldık” ifadelerini kullandı. CANSU AYDEMİR