Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ŞİMŞEK 5. SIRAYA YÜKSELDİ

Deprem nedeniyle verilen aranın

Deprem nedeniyle verilen aranın ardından ilk karşılaşmasını deplasmanda 52 Orduspor ile oynayan Şimşek, 2-1’lik galibiyetin ardından 39 puanla 5. sıraya yükseldi.

Belediye Kütahyaspor, ikinci yarıya dişli rakip 52 Orduspor karşılaşması ile başladı. Şimşek, Yeni Ordu Stadyumunda oynanan maça; Hasan Sürmeli, Ekrem Çalışanlar, Erdinç Çepoğlu, Onur Şirin, Eyüp Poyraz, Ekrem Dikbasan, Talha Mayhoş, Bilal Şeflek, Muhammed Enes Gök, Can Muhammet Vural, Yusuf Atasoy on biriyle çıktı. Yedeklerde ise Alper Kağan Çakır, Gökhan Payal, M.Fatih Kunat, Emrah Dağ, Niyazi Çolak, Berkant Şahin Kök, Ali Kemal Özkan yer aldı.

SOYUNMA ODASINA YENİK GİRDİ

İlk devre iki takım oldukça düşük tempoda birbirlerini tarttılar. 45+3’te Belediye Kütahyaspor, rakip ceza sahasına kalabalık giderek üst üste ceza sahası ve çevresinde şut şansı yakalasa da bunu gole çeviremedi.  Ardından Talha Mayhoş’un topa eliyle müdahale ettiği gerekçesiyle rakip takıma verilen penaltının gol getirmesi üzerine Şimşek soyunma odasına 1-0 yenik girdi.

GALİBİYET GOLÜ YENİ TRANSFERDEN

Şimşek, dezavantajlı olsa da ikinci yarıya baskın bir performansla başladı. Maçın 70. dakikasında Erdinç Çepoğlu’nun harika bir kafa vuruşuyla skor 1-1 eşitlendi. 79. dakikada Bilal’in yerini Niyazi’ye bırakması üzerine Şimşek, orta sahada büyük bir üstünlük kurdu. Yeni transferlerden Can Muhammet Vural, Belediye Kütahyaspor forması ile çıktığı ilk maçın 83. dakikasında rakip ağları sarsarak takıma galibiyeti getiren ikinci golü attı. Hakem 106. dakikada son düdüğü çalarak üç puanı kazananın Belediye Kütahyaspor olduğunu ilan etti.

IŞIK: “ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık karşılaşmayı tribünden izleyerek takıma destek verdi. Galibiyetin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Işık: “Yeni Orduspor deplasmanından 3 puanla dönen Belediye Kütahyaspor’umuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Misafirperverlikleri için Yeni Orduspor kulübü yönetici, taraftar ve Ordu’lu dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimize ve hemşerilerimize hayırlı olsun inşallah” ifadelerine yer verdi. CANSU AYDEMİR