Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERBAŞ’TAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Tavşanlı, Gediz ve Simav ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Erbaş, ziyaretlerinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye yapılan yardımlar için teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Ahmet Erbaş’a ziyaretleri sırasında MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, ilçe ve belde belediye başkanları ve tüm MHP teşkilatı eşlik etti.

“YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Erbaş ve beraberindeki heyet ilk olarak Tavşanlı Ticaret Odası, Tavşanlı Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği ve Tavşanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Ahmet Erbaş: “K.Maraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük hasara neden olan depremin ardından tüm üyeleri ile birlikte depremden zarar gören vatandaşlarımız için seferber olan Tavşanlı Ticaret Odası, Tavşanlı Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği ve Tavşanlı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerine teşekkür ediyorum. Yaralarımızı hep birlikte saracağız” dedi.

GIDA YARDIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Tavşanlı’nın ardından Gediz ilçesine giden Ahmet Erbaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası ve Gediz Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, on bir ilde büyük hasara neden olan depremin ardından yaraları en kısa sürede sarmak adına yapmış oldukları çalışma ve yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Gediz Esnaf Odalarını ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifini de ziyaret ederek esnafa teşekkür etti. Gediz ilçesinde sonda olarak Gediz Belediyesi ve Gediz Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Erbaş, Gediz Belediyesi tarafından depremzedelere ulaştırmak için hazırlanan gıda yardımı çalışmalarını ziyaret ederek, yardım için gece gündüz demeden çalışan herkese kolaylıklar diledi.

SON DURAK SİMAV

Ahmet Erbaş ilçe ziyaretlerini Simav ile tamamladı. Beraberindeki heyet ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası ile Simav Esnaf Odalarını ziyaret eden Erbaş, yapılan çalışmalardan dolayı ilgili birim ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.  CANSU AYDEMİR