Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KÜTAHYA PORSELEN’LE UMUT DOLU YARINLARA

Kütahya Porselen, 8 Mart

Kütahya Porselen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithafen gerçekleştirdiği kampanya kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” burs projesine katkı sağlıyor.

Kütahya Porselen, umut dolu yarınlar için geleceğin güçlü kadınlarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” burs projesine destek oluyor.

ONLİNE ALIŞVERİŞ GELİRLERİ BAĞIŞLANACAK

Kadının toplum ve iş yaşamındaki konumunu önemseyen, bu anlamda sürdürülebilir kadın istihdamı projesine sahip olan Kütahya Porselen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. 3 Mart-3 Nisan tarihleri arasında online alışverişlerde geçerli olacak kampanya kapsamında, internet sitesindeki ilgili kategoriden yapılacak alışverişlerden elde edilecek gelirin tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var” burs projesine bağışlıyor.

ÖZEL SERİ DE YER ALIYOR

Söz konusu kampanyaya özel oluşturulan ilgili kategoride bilge kadınlardan esinlenen, tüm zamanların ruhunu bilge kadınların gözleriyle sofralara taşıyan Sofia Femina koleksiyonuna ait parçaların yanı sıra birçok özel seriye ait yemek takımları, kahve ve çay takımları, pasta takımları yer alıyor. HABER MERKEZİ